joi, 4 iunie 2009

Despre mine !

In primul rand vreau ca cei care vor accesa acest blog sa ma cunosaca si sa afle cat mai multe despre pasiunea mea si anume Arta Bonsailor.
In primul rand vreau sa incep cu inceputul si anume cu am inceput sa am acesta pasiune pentru cresterea Bonsailor. Totul a incepu acum mai bine de un an, lucram intr-un restaurant si acolo aveam doua minunatii de bonsai ficusi. La incepu am zis sa iau si eu un altoi pentru mama mea. m-am interesat pe internet cum se inmulteste aceasta specie si m-am apucat de treaba, dar neavand experienta am pierdut acel butas. Nu am renuntat si am luat in altul care s-a prins de data aceata si astfel am obtinut prima mea plantuta. Vazand ca butasul se transforma intr-o plantuta adevarat am inceput sa studiez tot mai mult si astfel am ajuns pe un forum de specialitate, unde am fost sprijinit de cateva persoane care mi-au impartasit tot mai mult din experinta lor si astfel am prins gustul pentru cresterea copaceilor.
Intr-un an si ceva de cand m-am apucat serios de crestrerea copaceilor am avut esecuri si aici ma refer la plante care mi-au murit dar si succesuri cu care ma mandresc.
La ora actuala pot sa spun ca aceasta pasiune imi aduce multa sadisfactie si in acelasi timp este si un mod de a ma relaxa.
Un sfat care il pot da celor care var sa se apuce de aceeasta arta este acela ca:Fara rabdare si multa dragoste pentru aceasta arta nu poti avea cucces in aceasta arta!!!

Niciun comentariu: